Over Bidjai’s rijopleiding

Mijn naam is Bidjai Badloe. Ik ben geboren in Suriname. Op mijn 8e ben ik naar Nederland verhuisd en ben daar opgegroeid in Delfzijl. Ik geef al sinds 1996 met veel plezier rijles in de provincie Groningen. Eerst heb ik drie jaar gewerkt voor rijschool Stichting Rijopleiding. Daarna ben ik overgestapt naar mijn eigen rijschool Bidjai’s Rijopleiding. Ik heb voor dit vak gekozen door mijn neef uit Heerenveen, die mij uitnodigde om bij hem rijinstructeur te worden. Ik voelde mij erg gemotiveerd en ben toen met hem in zee gegaan. Ik heb daar nooit spijt van gehad! Ik vind het erg leuk om mensen rijlessen te geven.. niet alleen om ze te leren rijden, maar ook het contact met mensen vind ik erg fijn. Je gaat met allemaal verschillende mensen om en je leert steeds andere mensen kennen. Dit vind ik een erg leuk onderdeel van mijn werk! Mijn lessen worden zonder spanning of tijdsdruk en in alle rust gegeven. We begeleiden je tot aan je praktijkexamen. Mede om die reden zijn onze lessen ook geschikt voor mensen met autisme en ADHD.
 
Ik geef autorijlessen zowel met schakelauto’s als automaat, motorrijlessen, bromfiets rijlessen en EB lessen (E rijbewijs). Zie ook de lespakketten pagina.
Bidjai’s Rijopleiding is in 1999 opgericht door Bidjai Badloe, rijinstructeur sinds 1996. Bidjai woont in Delfzijl, waar het bedrijf ook gevestigd is. Het werkgebied van de rijschool is Delfzijl, Appingedam, Winschoten, Groningen en omstreken. Leerlingen van Bidjai’s Rijopleiding hoeven geen inschrijfkosten te betalen bij sportschool Performance.

Je rijschool machtigen

Wil je rijexamen doen? Dan moet je je rijschool machtigen om het praktijkexamen voor jou te reserveren bij het CBR. Zodra je dat hebt gedaan, krijgen jij en je rijschool een e-mail met een bevestiging van de machtiging.
Je machtigt je rijschool via Mijn CBR. Zorg ervoor dat je het volgende CBR-rijschoolnummer gebruikt voor Bidjai’s Rijopleiding: 0913R8.

Je logt in met je DigiD. Gebruik nooit een DigiD van een ander.
Inloggen Mijn CBR met DigiD

Geen DigiD?
Vraag je DigiD aan op digid.nl.
Kun je geen DigiD aanvragen? Machtig je rijschool dan met het formulier ‘Machtigen rijschool’.

Download machtigingsformulier

Van rijschool veranderen?
Als je van rijschool wilt veranderen, moet je je machtiging eerst intrekken.

Download zelfreflectie formulieren
Formulier zelfreflectie praktijkexamen Auto [rijvaard-106]
Form self-evaluation practical driving test car [rijvaard106]